Pages

Saturday, August 27, 2016

Tarta cu branza de capra, rosii si busuioc

De data aceasta mai mult cu iz de Italia, dar intr-o combinatie la fel de reusita si cu gust desavarsit, azi o tarta cu branza, rosii si busuioc.

Ingrediente:

aluat fraged pt tarte
3 oua
250 gr branza de capra
200 ml smantana dulce
1 cutie Philadelphia cream chese
piper negru
rosii in diferite culori
busuioc proaspat
acetto balsamico - optional


1. Ungem tava de cuptor cu putin ulei de masline si o tapetam cu faina. Asezam aluatul in forma si ridicam marginile pe peretii formei. Intepam cu fuculita din loc in loc si introducem in cuptorul preincalzit la 200 gr timp de 15 min.

2. Intre timp amestecam branzeturile, ouale si smantana. Rezervam cateva frunze pentru decor, iar restul le taiem marunt si le adaugam in compozitia de branza. Piperam si amestecam totul. 

3. Scoatem aluatul de la cuptor si turnam compozitia peste. Taiem rosiile felii si le aranjam deasupra stratului de branza. Introducem totul la cuptor pana vedem ca a crescut si s-a rumenit usor compozitia.

4. Lasam sa se raceasca si o decoram cu frunzele de busuioc rezervate si eventual putin acetto balsamico.

Savurati! Giovanna

No comments:

Post a Comment