Pages

Wednesday, March 8, 2017

Naut in stil marocan


Ingrediente:

2 conserve de naut
2 conserve de rosii bucati
2 cepe taiate marunt
3 catei de usturoi
ulei de masline
sare & piper
1 ardei cayenne
chimion
garam masala
seminte coriandru
turmeric
mei fiert
1 castravete fabio
menta
patrunjel verde
lime

1. Punem ceapa si usturoiul la prajit in putin ulei de masline. Adaugam condimentele, amestecam si lasam cateva secunde sa se intrepatrunda aromele.
2. Adaugam nautul si conservele de rosii si lasam sa fiarba pana cand se evapora apa din rosii si ramanem cu un sos gros. 
3. Taiem castravetele marunt, il amestecam cu meiul fiert si frunzele de patrunjel si menta. Turnam putin ulei de masline si sucul de la o jumatate de lime. Asezonam. 
4. Intr-o farfurie bol punem racoritoarea salata de mei si castravete impreuna cu nautul picant si aromat. Serviti cu lipii prajite fara adaos de grasime. 

Savurati! Giovanna

No comments:

Post a Comment